Logo Noordwijkerhout
Ontwerpbestemmingsplan De Zilk, Noordwijkerhout

Burgemeester en wethouders van Noordwijkerhout maken, ingevolge artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening, bekend dat het ontwerpbestemmingsplan “De Zilk” met kenmerk NL.IMRO.0576.201200010-0002 vanaf woensdag 20 maart 2013 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt.

Plangebied en doelstelling bestemmingsplan

Het plangebied heeft betrekking op dorpskern De Zilk. Het bestemmingsplan is conserverend voor de bestaande situatie. Het bestemmingsplan heeft daarnaast tot doel om via een uitwerkingsplan een kader te vormen voor de ontwikkellocatie “Zoutdepot/Sportvelden” met daarin opgenomen de realisatie van ca. 122 woningen en vervanging van de bestaande (tijdelijke) supermarkt. Tevens maakt het plan de renovatieplannen en de ruimere horeca indeling van Trefcentrum De Duinpan mogelijk.

Ter inzage legging

Het ontwerpbestemmingsplan “De Zilk” ligt met ingang van woensdag 20 maart 2013 gedurende zes weken, dus tot en met dinsdag 30 april ter inzage op het gemeentehuis, Herenweg 4, Noordwijkerhout. Inzage is mogelijk gedurende de openingstijden of op afspraak, telefoonnummer 0252-343850. Tevens kunt u het ontwerpbestemmingsplan inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijzen

Gedurende de terinzagetermijn kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. De zienswijzen ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan, moeten worden gericht aan de gemeenteraad van Noordwijkerhout, Postbus 13, 2210 AA Noordwijkerhout.

Vaststelling

De gemeenteraad zal binnen twaalf weken na afloop van de terinzagetermijn beslissen over de vaststelling van het bestemmingsplan. Na vaststelling zal het vastgestelde bestemmingsplan “De Zilk” ter inzage wordt gelegd.

Naar boven