Logo Wassenaar
Omgevingsvergunning St. Willibrordusstraat 6 t/m 18(even), Pieter Maritzstraat 1 t/m 41 en 2 t/m 42 en Hallekensstraat 70 t/m 84(even), Wassenaar

Het college van burgemeester en wethouder van Wassenaar maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht omgevingsvergunning hebben verleend voor de bouw van 53 nieuwe woningen op de locatie van de oude woningen aan de Pieter Maritzstraat, St. Willibrordusstraat en de Hallekensstraat.

Gedurende zes weken, vanaf 20 maart tot en met 30 april 2013, is voor een ieder via www.ruimtelijkeplannen.nl het plan in te zien met nummer NL.IMRO.0629.OMGPMARITZSTRAAT-VG01. Het plan ligt tijdens de openingstijden ter inzage bij de centrale balie van het gemeentekantoor aan de Johan de Wittstraat 45 te Wassenaar.

Bent u het niet eens met dit besluit? En bent u belanghebbende? Dan kunt u binnen de gestelde zes weken een beroepsschrift sturen aan de rechtbank ‘s-Gravenhage, sector bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag. Algemene regel is dat het besluit meteen in werking treedt; het kan meteen worden uitgevoerd. Wilt u dat niet en heeft u beroepschrift ingediend? Dan kunt u een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank ‘s -Gravenhage te Den Haag.

Wassenaar,.

Burgemeester en wethouders van Wassenaar

Naar boven