Logo Woerden
Ontwerpbestemmingsplan Bedrijventerreinen Middelland en Honthorst, Woerden

Burgemeester en wethouders maken bekend dat met ingang van donderdag 21 maart 2013 tot en met woensdag 1 mei 2013 het ontwerpbestemmingsplan met identificatienummer NL.IMRO.bedrmiddelhont.bOW1 voor zes weken ter inzage ligt. Iedereen kan tijdens deze 6 weken schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen.

Doel

Dit nieuwe bestemmingsplan vervangt een aantal verouderde bestemmingsplannen. Ten opzichte van het voorontwerp bestemmingsplan hebben een aantal wijzigingen plaatsgevonden. De belangrijkste wijziging is:

  • De omzetting van kantoor- en bedrijfsbestemmingen in een brede gemengde doeleindenbestemming. Hierdoor wordt het makkelijker om leegstaande kantoren voor andere functies te gebruiken.

Tevens is er een verslag opgenomen van de inspraakreacties tijdens de voorontwerpfase. Deze inspraakreacties zijn van commentaar voorzien.

Inzage

U kunt het plan en bijbehorende relevante stukken tijdens de genoemde termijn in de koepel van het stadhuis inzien. Ook kunt u het plan vinden op de gemeentelijke website (onder ‘Documenten en publicaties’). Verder kunt u het plan vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Schriftelijke zienswijzen

Schriftelijke zienswijzen kunt u, onder vermelding van 'Zienswijze ontwerp bestemmingsplan Bedrijventerreinen Middelland en Honthorst’, richten aan:

Gemeenteraad Woerden

t.a.v. afdeling Ruimte

Postbus 45

3440 AA Woerden

Mondelinge zienswijzen

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u op werkdagen telefonisch een afspraak maken met de heer A. Barelds via telefoonnummer (0348) 428494. Voor vragen of meer informatie kunt u ook bij deze persoon terecht.

Naar boven