Logo Dalfsen
Ontwerp ‘Bestemmingsplan en Beeldkwaliteitplan recreatieterreinen en recreatiewoningen Dalfsen’

Overeenkomstig artikel 3.8 lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening ligt vanaf 21 maart 2013 bij de receptie in het gemeentehuis in Dalfsen en bij de servicepunten in Nieuwleusen en Lemelerveld voor een ieder ter inzage:

Het ontwerp “Bestemmingsplan en Beeldkwaliteitplan recreatieterreinen en recreatiewoningen gemeente Dalfsen ”.

Voor de meeste recreatieterreinen en de terreinen met recreatiewoningen. wordt een nieuw bestemmingsplan gemaakt gebaseerd op de bestaande situatie. Het doel is de geldende bestemmingsplannen te vervangen door één nieuw plan. In dit nieuwe plan worden geen nieuwe ontwikkelingen meegenomen om vertraging in de procedure te voorkomen.

Verspreid liggende recreatiewoningen in het buitengebied zijn meegenomen in het ontwerpbestemmingsplan Buitengebied gemeente Dalfsen.

U kunt het ontwerpbestemmingsplan ook inzien via de gemeentelijke website www.dalfsen.nl of www.ruimtelijkeplannen.nl met identificatienummer NL.IMRO.0148.RterwngDlfs-on01. De bestanden zijn beschikbaar op http://ro.dalfsen.nl. Het beeldkwaliteitsplan kunt u inzien via www.dalfsen.nl.

Iedereen kan van 21 maart 2013 tot en met 2 mei 2013 via een brief of mondeling een zienswijze geven over het ontwerpplan. Een brief kunt u sturen naar de gemeenteraad van Dalfsen, Postbus 35, 7720 AA Dalfsen. Voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met mevrouw J. Klink, telefoon (0529) 48 82 97. In de zienswijze moet u aangeven over welke onderdelen van het ontwerpplan uw zienswijze gaat.

Reageren via email is niet mogelijk.

Dalfsen, 20 maart 2013

Burgemeester en wethouders gemeente Dalfsen

Naar boven