Logo Mill en Sint Hubert
Kennisgeving ontwerpbestemmingsplan Mill west, Mill en Sint Hubert

Burgemeester en wethouders van de gemeente Mill en Sint Hubert maken op grond van artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro,2008) bekend dat zij voornemens zijn om voor het gebied Mill west een bestemmingsplan te ontwikkelen.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Mill west’ alsmede alle daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van donderdag 14 maart 2013 gedurende 6 weken tijdens de openingstijden van het gemeentehuis ter inzage bij de balie van de afdeling Samenleving en Ontwikkeling. Het plan wordt tevens digitaal beschikbaar gesteld via www.gemeente-mill.nl en op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het IMRO-nummer betreft: NL.IMRO.0815BPL12040HMI-ON01.

Het doel van het bestemmingsplan is primair om de juridische regeling van vigerende bestemmingsplannen te actualiseren. Derhalve is sprake van het opstellen van een beheergericht plan voor de bestaande toestand.

Gedurende genoemde termijn kan iedereen naar keuze mondeling of schriftelijk zijn zienswijze ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van Mill en Sint Hubert, postbus 39, 5450 AA Mill. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de afdeling Samenleving en Ontwikkeling op telefoonnummer 0485 – 460300.

Mill, 14 maart 2013

Naar boven