Logo Zutphen
Ontwerpbestemmingsplan ‘Tankstation Brand Oil, rondweg N348’ in Zutphen

Burgemeester en wethouders van Zutphen maken bekend dat vanaf donderdag 21 maart 2013 tot en met 1 mei 2013, het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Tankstation Brand Oil, rondweg N348’voor een ieder ter inzage ligt bij het loket in het stadhuis van de gemeente Zutphen, 's Gravenhof 2.

Plangebied

Het plangebied betreft een braakliggend terrein, op het bedrijventerrein De Mars, ten noorden van de N348. Ten oosten van het plangebied is de bedrijfsbebouwing van Aurubis aanwezig. Voor het overige wordt het plangebied omgeven door braakliggend terrein of grasland.

Inzien

Het ontwerp van het bestemmingsplan kunt u inzien bij Het Loket, in het stadhuis van de gemeente Zutphen. En op de website van de gemeente Zutphen via www.zutphen.nl Kies achtereenvolgens ‘Nieuws en Plannen ter inzage’.

Verder is het bestemmingsplan te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl. U kunt hiervoor de volgende link gebruiken:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0301.bp0210Tankstation-on01

De bestanden van het bestemmingsplan kunt u ook langs elektronische weg verkrijgen via de link:

http://publiek.tercera-ro.nl/officieel/0301/NL.IMRO.0301.bp0210Tankstation-on01

Zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzageligging kan een ieder over het ontwerp van het bestemmingsplan schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen bij de gemeenteraad.

Uw schriftelijke zienswijzen dient u te richten aan: de gemeenteraad van de gemeente Zutphen, Postbus 41, 7200 AA Zutphen, onder vermelding van “zienswijzen ontwerp bestemmingsplan Tankstation Brand Oil, rondweg N348”.

Als u mondeling uw zienswijzen naar voren wilt brengen dan kunt u hiervoor een afspraak maken via het secretariaat van Programmabureau De Mars, telefoon (0575)587950. Van uw mondelinge zienswijzen wordt een verslag gemaakt.

Zutphen, 20 maart 2013.

Burgemeester en wethouders van Zutphen

Naar boven