Logo Maasdriel
Bekendmaking Wet geluidhinder ‘realisatie van twee woningen aan de Paterstraat, hoek Wertsteeg te Kerkdriel’ Maasdriel

Het college van Maasdriel heeft op 5 maart 2013 een hogere geluidsbelasting dan de voorkeurswaarde van 48 dB(A) vastgesteld in verband met de realisatie van twee woningen aan de Paterstraat, hoek Wertsteeg te Kerkdriel, kadastraal bekend gemeente Maasdriel, sectie N nummers 2803 en 2804.

Inzien

Het besluit voor vaststelling hogere grenswaarde met de daarbij horende bijlage ligt van 21 maart tot en met 1 mei 2013 ter inzage tijdens de openingstijden in het gemeentehuis in Kerkdriel, Kerkstraat 45.

Beroep

Tijdens de inzagetermijn kan door belanghebbenden beroep tegen het besluit worden ingediend.

Een beroepschrift moet binnen de inzagetermijn worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (AbRS), Postbus 20.019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Naast het indienen van een beroepschrift kan een voorlopige voorziening aangevraagd worden bij de Voorzitter van de AbRS. Als van deze mogelijkheid gebruik wordt gemaakt, treedt het besluit niet in werking voordat over een voorlopige voorziening is beslist. Voor het indienen van beroep en het aanvragen van een voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Meer informatie

Bel (14 0418) of mail de gemeente (info@maasdriel.nl) en vraag naar mevrouw A. Zweerus.

Naar boven