Logo Maasdriel
Vastgestelde bestemmingsplannen Maasdriel – De Kampen-Noord 2012 – Kerkdriel, herziening 2012 Paterstraat-Wertsteeg, Maasdriel

De gemeenteraad heeft op 7 maart 2013 twee bestemmingsplannen vastgesteld. De bestemmingsplannen liggen van 21 maart tot en met 1 mei 2013 ter inzage.

Het betreft de volgende bestemmingsplannen:

  • o "De Kampen-Noord 2012" (BP1071)

Dit bestemmingsplan maakt het mogelijk dat het bestaande bedrijventerrein De Kampen in Hedel aan de noordzijde wordt uitgebreid. De toekomstige noordelijke begrenzing wordt gevormd door de Broekheuvelsestraat. Het bestemmingsplan bevat tevens een beeldkwaliteitsplan.

  • o "Kerkdriel, herziening 2012 Paterstraat-Wertsteeg" (BP1085)

Dit bestemmingsplan maakt het mogelijk om twee woningen te realiseren op de hoek Paterstraat – Wertsteeg te Kerkdriel, kadastraal bekend gemeente Maasdriel, sectie N nummers 2803 en 2804.

Inzien

Iedereen kan de vastgestelde bestemmingsplannen tijdens de openingstijden inzien in het gemeentehuis in Kerkdriel, Kerkstraat 45.

U kunt de bestemmingsplannen ook vinden op

Beroep

Tijdens de inzagetermijn kan door belanghebbenden beroep tegen een vastgesteld bestemmingsplan worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State

  • door diegenen die tijdig een zienswijze hebben ingediend op het ontwerpbestemmingsplan;

  • door hen die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijzen bij de gemeenteraad in te dienen.

Een beroepschrift moet binnen de inzagetermijn worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20.019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Als u bevoegd bent beroep in te stellen kunt u naast het indienen van een beroepschrift een voorlopige voorziening aanvragen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Als u van deze mogelijkheid gebruik maakt, treedt het bestemmingsplan niet in werking voordat over een voorlopige voorziening is beslist. Voor het indienen van beroep en het aanvragen van een voorlopige voorziening wordt griffierecht geheven.

Meer informatie

Bel (14 0418) of mail de gemeente (info@maasdriel.nl) en vraag naar de heer M.R. Prins voor het plan "De Kampen-Noord 2012" of naar mevrouw A. Zweerus voor het plan "Kerkdriel, herziening 2012 Paterstraat-Wertsteeg".

Naar boven