Logo Spijkenisse
Ontwerpbestemmingsplan ‘Halfweg-Molenwatering 2013’, Spijkenisse

Burgemeester en wethouders van Spijkenisse maken bekend, dat ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening met ingang van 20 maart 2013 gedurende een periode van zes weken het ontwerp-bestemmingsplan ‘Halfweg-Molenwatering 2013’ ter inzage ligt. Het bestemmingsplan kan worden ingezien op www.ruimtelijkeplannen.nl of via de gemeentelijke website www.spijkenisse.nl/ruimtelijkeplannen (planID: NL.IMRO.0612.BP00040-4001). Het plan is tevens ter inzage gelegd op het Stadhuis, Raadhuislaan 106 te Spijkenisse.

Het plangebied van het ontwerpbestemmingsplan wordt aan het noordoosten begrensd door de Groene Kruisweg, Baljuwplein en Baljuwlaan en aan het zuidwesten door het buitengebied van de gemeente Spijkenisse en de Malledijk. Het ontwerpbestemmingsplan is conserverend van aard.

Gedurende de termijn van ter inzage legging kan een ieder schriftelijk dan wel mondeling gemotiveerde zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. De schriftelijke zienswijze dient te worden ingediend bij de gemeenteraad van Spijkenisse, Postbus 25, 3200 AA Spijkenisse. Als u een mondelinge zienswijze naar voren wilt brengen kunt u hiervoor een telefonische afspraak maken (0181-696404).

Naar boven