Logo Heerhugowaard
Kennisgeving ontwerp weigering Betonmortelcentrale, Heerhugowaard

Wet algemene bepalingen omgevingsrecht

Uitgebreide voorbereidingsprocedure

Burgemeester en wethouders van Heerhugowaard maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn vergunning te weigeren:

Voor het plaatsen van een betonmortelcentrale met bijbehorende silo’s, handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening en Milieuverantwoord ondernemen op de locatie Overtoom 5 te Heerhugowaard.

De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 20 maart 2013 gedurende zes weken ter inzage op het gemeentehuis, Parelhof 1 te Heerhugowaard. Gedurende deze termijn kunnen belanghebbenden een mondelinge of schriftelijke zienswijzen indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Heerhugowaard. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via de administratie van de afdeling Omgevingsvergunning (tel. 14 072). Van de mondelinge zienswijzen wordt een verslag gemaakt.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

12OV22s

Naar boven