Logo Urk
Ontwerpbestemmingsplan ‘Havens’, Urk

Burgemeester en wethouders van Urk maken op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening juncto artikel 3:12 van de Algemene wet Bestuursrecht bekend dat met ingang van 15 maart 2013 het ontwerpbestemmingsplan ‘Havens’ gedurende zes weken voor eenieder ter inzage ligt.

Het plangebied bestaat uit de Urker haven en de gebieden Lemsterhoek en Kamperhoek West (Westgat). Het plan legt de bestaande situatie vast. Aan de noordzijde wordt het plan begrensd door de Klifweg en Urkerweg, aan de westzijde door het IJsselmeer. Ten zuiden van het plan bevindt zich eveneens het IJsselmeer en bedrijventerrein Zwolse Hoek; dit laatste terrein bevindt zich tevens aan de oostzijde van het plangebied.

Het ontwerpbestemmingsplan kan gedurende de termijn van terinzagelegging tijdens openingsuren worden ingezien bij het Gemeenteportaal, afdeling Publiekszaken, Singel 9 te Urk. Daarnaast is het ontwerpbestemmingsplan te raadplegen via de website van de gemeente Urk: www.urk.nl, onder ‘visie en beleid’ > ‘bestemmingsplannen’. De digitale verbeelding van bestemmingsplan Havens is te raadplegen op:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0184.BP2013Havens-0201

De bronbestanden zijn te vinden op: http://www.gisnet.nl/ruimtelijkeplannen/urk

Vanaf 15 maart 2013 tot en met 25 april 2013 kan eenieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze met betrekking tot het ontwerpbestemmingsplan naar voor brengen bij de Gemeenteraad van Urk, Postbus 77, 8320 AB te Urk, onder vermelding van ontwerpbestemmingsplan ‘Havens’. De zienswijzen dienen voorzien te zijn van een duidelijke en volledige vermelding van naam, adres en motivering. Indien u mondeling een zienswijze naar voren wilt brengen, kunt u een afspraak maken met de heer K.J.A. Wiersema, tel. (0527) 689956. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met de afdeling Ontwikkeling en Advies van de gemeente Urk.

Naar boven