Logo Kerkrade
Ontwerpomgevingsvergunning bouw woonhuis John Erkensstraat, Kerkrade

Het college maakt bekend dat op 17 december 2012 een aanvraag omgevingsvergunning fase 1 op grond van artikel 2.1 lid 1 c van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) is ingekomen voor het bouwen van een woonhuis op het perceel plaatselijk bekend gemeente Kerkrade, John Erkensstraat, kadastraal bekend gemeente Kerkrade sectie H, nummer 2580.

Deze aanvraag voor een omgevingvergunning valt binnen de categorieën van gevallen waarvoor de gemeenteraad op 27 april 2011 heeft besloten dat geen verklaring van geen bedenkingen hoeft te worden afgegeven.

Het college is voornemens de gevraagde omgevingsvergunning voor dit project te verlenen.

De ingediende aanvraag, het ontwerpbesluit en de overige relevante stukken liggen vanaf donderdag 14 maart 2013 t/m woensdag 24 april 2013 ter inzage bij de vakbalie Bouwen, Wonen en Leefomgeving op de begane grond van het stadskantoor.

Iedereen kan van 15 maart 2013 t/m 25 april 2013 zowel mondeling als schriftelijk zijn zienswijze omtrent het ontwerpbesluit en indienen. Schriftelijke zienswijzen dienen bij het college (adresgegevens zie kader) te worden ingediend.

Het indienen van een zienswijze is, naast het zijn van belanghebbende, een voorwaarde om tegen het uiteindelijke besluit en de verklaring van geen bedenkingen beroep in te kunnen stellen.

Naar boven