Logo Vught
Ontwerp omgevingsvergunning met projectafwijkingsbesluit, Ruimte voor Ruimte woning Deutersestraat ong., Cromvoirt, Vught

Burgemeester en wethouders van Vught maken bekend dat zij het voornemen hebben om met toepassing van artikel 2.12 lid 1 sub a onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een omgevingsvergunning eerste fase te verlenen voor het bouwen van een Ruimte voor Ruimte woning op het perceel Deutersestraat ong. te Cromvoirt.

Ten behoeve van dit project is ook een aanvraag om hogere waarden op basis van de Wet geluidhinder ingediend. Deze ontheffing is aangevraagd omdat de voorkeursgrenswaarde van de toegestane geluidsbelasting overschreden wordt. Burgemeester en wethouders hebben het voornemen de hogere waarden vast te stellen.

Het ontwerpbesluit met bijbehorende stukken en het ontwerpbesluit hogere waarden liggen ter inzage van donderdag 14 maart tot en met woensdag 24 april 2013 tijdens openingsuren bij de ontvangst- en informatiebalie van het gemeentekantoor, Secr. van Rooijstraat 1 in Vught. U vindt de stukken ook op www.vught.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl. Tegen betaling zijn kopieën van de stukken verkrijgbaar.

Gedurende deze termijn kan iedereen schriftelijk of mondeling zijn zienswijze kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen richt u aan Burgemeester en wethouders van Vught, Postbus 10.000, 5260 GA Vught. Om een mondelinge zienswijze te geven neemt u contact op met mevrouw C. van den Wildenberg van de afdeling Ruimte, telefoonnummer (073) 658 01 62.

Naar boven