Logo Kaag en Braassem
Ontwerpwijzigingsplan Woudsedijk Noord 3, Kaag en Braassem

Burgemeester en wethouders van Kaag en Braassem maken op grond van artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) en artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat het wijzigingsplan ‘Woudsedijk Noord 3’ is voorbereid en het ontwerp met ingang van 14 maart 2013 ter inzage wordt gelegd.

Door dit wijzigingsplan maakt gebruik van de wijzigingsbevoegdheid in Bestemmingsplan Buitengebied Jacobswoude artikel 35 waar in op basis van de ruimte voor ruimteregeling een extra woning in het buitengebied mogelijk is als er voldoende voormalig agrarische bedrijfsbebouwing wordt gesloopt. Hierdoor wordt in dit geval één nieuwe woning mogelijk gemaakt bij de Woudsedijk Noord 3 te Rijnsaterwoude en wordt de voormalig agrarische bedrijfswoning bestemd als burgerwoning.

Van donderdag 14 maart tot en met woensdag 24 april 2013 ligt het ontwerpwijzigingsplan voor een ieder ter inzage op het gemeentehuis, Westeinde 1 te Roelofarendsveen. U bent welkom op werkdagen van 08.30 tot 12.30 uur of op afspraak. Het wijzigingsplan is in die periode ook te vinden op de gemeentelijke website www.kaagenbraassem.nl via ‘Wonen en leven’ → ‘Wonen en bouwen’→’Bestemmingsplannen’ en tevens is het te vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl via de ID NL.IMRO.1884.WPWOUDSEDIJKNOORD3-ONT1

Gedurende de ter inzage termijn kan een ieder zijn of haar zienswijze op het ontwerp wijzigingsplan bij de gemeenteraad kenbaar maken. De zienswijze moet worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Kaag en Braassem, Postbus 1, 2370 AA Roelofarendsveen, onder vermelding van “zienswijze wijzigingsplan Woudsedijk Noord 3”.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze klantenadviseurs, tel. (071) 332 72 72, e-mail info@kaagenbraassem.nl.

13 maart 2013

Burgemeester en wethouders van Kaag en Braassem

Naar boven