Logo Oldambt
Ontwerpbestemmingsplan ‘Blauwestad’, Oldambt

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Oldambt maakt bekend dat het ontwerp bestemmingsplan ‘Blauwestad’ is vastgesteld. Deze publicatie volgt uit artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht.

Het ontwerp bestemmingsplan geeft een planologisch-juridisch kader voor het plangebied van de Blauwestad en vervangt circa twintig (bestemmings)plannen die op dit moment van kracht zijn.

Het ontwerp bestemmingsplan ‘Blauwestad’, ligt voor een ieder vanaf 14 maart 2013 gedurende 6 weken ter inzage. De stukken kunnen worden ingezien in het gemeentehuis van Oldambt, Johan Modastraat 6 te Winschoten op werkdagen tussen 08.30 uur en 12.30 uur.

Tevens kan een mondelinge toelichting worden verkregen.

Verder is het ontwerp bestemmingsplan digitaal beschikbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl

U kunt het ontwerp bestemmingsplan raadplegen door bij het tabblad ID de plancode in te vullen. De plancode van het ontwerp bestemmingsplan ‘Blauwestad’’ is: NL.IMRO.1895.BPBlauwestad2012-OW02. Ook de planbestanden zijn hier digitaal te raadplegen.

Een ieder kan gedurende de termijn van ter inzage legging schriftelijk zienswijzen indienen tegen het ontwerp bestemmingsplan bij de gemeenteraad van de gemeente Oldambt, Postbus 175, 9670 AD Winschoten.

Ook het indienen van een mondelinge zienswijze is mogelijk.

Hiervoor kunt u contact opnemen met het cluster Ruimtelijke Ontwikkeling, de heer E.A. Abbas via het telefoonnummer (0597) 482410.

Naar boven