Logo Zaltbommel
Voorontwerp bestemmingsplan ‘Zaltbommel, Van Voordenpark’, Zaltbommel

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij een bestemmingsplan voorbereiden voor het bedrijventerrein “Van Voordenpark” in Zaltbommel (op basis van artikel 1.3.1. van het Besluit op de ruimtelijke ordening). Inmiddels is hiervoor een voorontwerp-bestemmingsplan opgesteld.

Het bestemmingsplan is opgesteld in het kader van het actualiseren van het geldende bestemmingsplan. Binnen het plangebied bevindt zich een Bevi-inrichting. Het voorontwerp-bestemmingsplan voldoet aan de meest actuele wet- en regelgeving op het gebied van externe veiligheid.

Inzage

Het voorontwerpbestemmingsplan “Zaltbommel, Van Voordenpark” met de daarbij behorende stukken ligt van donderdag 14 maart 2013 tot en met woensdag 24 april 2013 ter inzage op het gemeentekantoor, Hogeweg 11 in Zaltbommel en is tevens in te zien via onze site www.zaltbommel.nl (aanklikken “Wonen Verkeer en Veiligheid” en vervolgens “bestemmingsplannen”.

Tijdens de inzagetermijn kunt u uw mening of opmerkingen naar voren brengen. Dit kan (bij voorkeur) schriftelijk bij burgemeester en wethouders, Postbus 10.002, 5300 DA Zaltbommel.

Ten behoeve van de inspraak wordt een informatieavond gehouden op woensdag 3 april 2013. Deze avond vindt om 19.30 uur plaats in het gemeentekantoor, Hogeweg 11 in Zaltbommel. Tijdens deze avond worden de plannen gepresenteerd en kunt u mondeling uw mening of opmerkingen naar voren brengen.

Naar boven