Logo Voorschoten
Vastgesteld postzegelbestemmingsplan parochiecentrum Leidseweg 100, Voorschoten

Burgemeester en wethouders van de gemeente Voorschoten maken bekend dat de gemeenteraad op 7 maart 2013 het postzegelbestemmingsplan parochiecentrum Leidseweg 100 heeft vastgesteld.

Het vastgestelde postzegelbestemmingsplan parochiecentrum Leidseweg 100 ligt vanaf vrijdag 15 maart 2013 tot en met donderdag 25 april 2013 ter inzage in de hal van het gemeentehuis aan de Leidseweg 25 in Voorschoten. Daar kan men op maandag tot en met vrijdag terecht van 8.30 tot 12.30 uur en bovendien op donderdagavond van 18.00 tot 20.00 uur. Elektronisch kan het bestemmingsplan worden ingezien op de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep

Gedurende zes weken na deze publicatie kan beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht, alsmede door belanghebbenden die redelijkerwijs niet kunnen worden verweten dat zij niet tijdig hun zienswijze bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht.

Het instellen van beroep heeft geen opschortende werking; hiervoor moet een voorlopige voorziening worden aangevraagd. Dit verzoek wordt gericht aan de voorzieningenrechter van de voornoemde afdeling. Een afschrift van het ingediende beroepschrift dient meegezonden te worden.

Naar boven