Logo Smallingerland
Uitwerkingsplan Drachten – De Dolte en De Wiel, Smallingerland

B en W van Smallingerland maken bekend dat het uitwerkingsplan Drachten – De Dolte en De Wiel bij besluit van 1 maart 2013 ongewijzigd is vastgesteld. Het uitwerkingsplan heeft betrekking op een braakliggend terrein, liggend aan De Wiel in de wijk De Swetten.

Voor het uitwerkingsplan geldt dat het een uitwerking betreft overeenkomstig artikel 3.6 van de Wet op de ruimtelijke ordening, voor een deel van de bestemming “Wonen – uit te werken" van het bestemmingsplan De Swetten. Het uitwerkingsplan maakt het mogelijk om 3 woonhuizen te realiseren.

Tegen het vastgestelde uitwerkingsplan kan beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Alleen als u belanghebbende bent en tijdig zienswijzen heeft ingediend tegen de ontwerpbeschikking, kunt u beroep instellen tenzij u aantoont redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest tijdig zienswijzen in te brengen.

De beschikking treedt in werking nadat de termijn voor het indienen van een beroepschrift is verstreken. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van deze beschikking niet. Hebben u of derde belanghebbenden er veel belang bij dat deze beschikking niet in werking treedt, dan kan een voorlopige voorziening worden gevraagd. Wanneer een voorlopige voorziening wordt aangevraagd treedt de beschikking pas in werking nadat hierover een beslissing is genomen.

Het vastgestelde uitwerkingsplan ligt met ingang van vrijdag 15 maart voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis, Gauke Boelensstraat 2 in Drachten. Ook is het uitwerkingsplan in te zien op onze gemeentelijke website ( www.smallingerland.nl, onder Uitvoering, Bestemmingsplannen, Bestemmingsplannen nu ter inzage) en op de landelijke voorziening, www.ruimtelijkeplannen.nl , onder het nummer NL.IMRO.0090.BU2012SSW004-0401 .

Ter inzage liggende stukken: Uitwerkingsplan Drachten – De Dolte en De Wiel.

Beroepstermijn: van 16 maart tot en met 26 april 2013.

Naar boven