Logo Landgraaf
Ter inzagelegging ontwerpbestemmingsplan ‘Woning Helseviersweg ong.,’ Landgraaf

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat het ontwerp bestemmingsplan 'Woning Helseviersweg ong., gemeente Landgraaf' ter inzage ligt. Het bestemmingsplan ziet op het realiseren van een woning, gelegen aan de Helseviersweg ong. (tussen de percelen Helseviersweg 2 en Helseviersweg 12), kadastraal bekend gemeente Nieuwenhagen, sectie A, nr. 3868. Het gebied waarop het bestemmingsplan betrekking heeft, wordt aan de zuidelijke zijde begrensd door een hekwerk dat het perceel scheidt van de berm van de Helseviersweg en aan de noordelijke zijde door een bosperceel.

Het ontwerpbestemmingsplan 'Woning Helseviersweg ong., gemeente Landgraaf' met IDN

NL.IMRO.0882.BPHLSVIERBUI02001-ON01, ligt vanaf 14 maart 2013 gedurende een periode van van zes weken, tijdens de openingstijden, voor een ieder ter inzage bij de balie van de afdeling Vergunningen in het raadhuis, Raadhuisplein 1 te Landgraaf. Het ontwerpbestemmingsplan met de bijbehorende stukken is tevens beschikbaar via de gemeentelijke website www.landgraaf.nl onder de rubriek 'Ruimtelijke Plannen'. Het ontwerpbestemmingsplan is ook te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl. De digitale versie van het ontwerpbestemmingsplan is de juridisch bindende versie.

Gedurende bovengenoemde termijn kan door een ieder een schriftelijke dan wel mondelinge zienswijze kenbaar gemaakt worden. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Landgraaf, Postbus 31000, 6370 AA Landgraaf. Mondelinge zienswijzen kunnen gedurende de bovengenoemde termijn kenbaar gemaakt worden bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling te bereiken op tel: 045-5695222.

Naar boven