Logo Oost Gelre
Voorontwerpbestemmingsplan ‘Woonwijken Lichtenvoorde’, Oost Gelre

Burgemeester en wethouders van Oost Gelre maken bekend dat bovengenoemd voorontwerpbestemmingsplan, met ingang van 15 maart 2013 gedurende 6 weken, voor iedereen ter inzage ligt (conform de gemeentelijke inspraakverordening).

Ligging en begrenzing plangebied

Het bestemmingsplan omvat de kern Lichtenvoorde, met uitzondering van het centrum en de bedrijventerreinen. De plangrens wordt verder bepaald door het bestemmingsplan Buitengebied Oost Gelre 2011.

Inzien van de plannen en de mogelijkheid van zienswijzen

De plannen kunnen worden ingezien bij de centrale balie van het gemeentehuis, Varsseveldseweg 2 te Lichtenvoorde. Ook kunt u de plannen hier digitaal raadplegen of rechtstreeks op de nationale website RO-plannen (www.ruimtelijkeplannen.nl). Daarnaast kunt u de planbestanden vinden op de website http://ruimtelijkeplannen.oostgelre.nl

Gedurende de inzagetermijn van 15 maart t/m 25 april 2013 kan een ieder bij voorkeur schriftelijk, dan wel mondeling (op afspraak via tel. 0544-393535, vraagt u naar de afdeling ROB) en gemotiveerd zijn zienswijze omtrent het voorontwerpbestemmingsplan kenbaar maken aan burgemeester en wethouders van Oost Gelre, postbus 17, 7130 AA Lichtenvoorde.

Inloopbijeenkomst

Op donderdag 21 maart 2013 wordt van 17.00 tot 19.00 uur een inloopbijeenkomst gehouden over het nieuwe bestemmingsplan in het gemeentehuis, Varsseveldseweg 2, Lichtenvoorde.

Belangstellenden kunnen dan de plannen bekijken en zich individueel laten informeren.

Naar boven