Logo Noord-Beveland
Ontwerpbestemmingsplan ‘Stadspolder Kortgene’, Noord-Beveland

Burgemeester en wethouders van Noord-Beveland maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening het volgende bekend. Het ontwerpbestemmingsplan “Stadspolder Kortgene” ligt ter inzage vanaf vrijdag 15 maart tot en met donderdag 25 april 2013.

Het plan

Het plangebied Stadspolder ligt aan de oostzijde van Kortgene. Hier zijn circa 30 woningen gepland. Ook is er ruimte voor diverse maatschappelijke voorzieningen. De bestaande groenstructuur blijft zoveel mogelijk gehandhaafd. Het bestemmingsplan voor de Stadspolder is een globaal bestemmingsplan, dus de invulling van het gebied is niet gedetailleerd vastgelegd. Het planidentificatienummer is NL.IMRO.1695.BPStadspolder13-ON01.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan kan worden ingezien op het gemeentehuis, Voorstraat 31 te Wissenkerke. Tevens is het plan in te zien op de websites www.noord-beveland.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Informatiebijeenkomst

Op dinsdagavond 2 april 2013 wordt een informatie-/inloopavond georganiseerd in het dorpshuis De Pompweie, Bernhardstraat 2a, Kortgene. Tussen 19.30 en 21.00 uur kunt u vrijblijvend binnenlopen. Op deze avond geven wij een beeld van de uitgangspunten en hoofdlijnen van het plan. De precieze invulling van het gebied is op dit moment nog niet bekend.

Uw mening

Gedurende de inzagetermijn kan iedereen schriftelijk of mondeling een zienswijze omtrent dit ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad van Noord-Beveland, Postbus 3, 4490 AA Wissenkerke. Indien u mondeling een zienswijze wenst in te brengen, kunt u contact opnemen met de afdeling Beleid&Projecten, telefoon (0113) 377 377.

Crisis- en herstelwet

Op dit bestemmingsplan is de Crisis- en herstelwet van toepassing.

Naar boven