Logo Schagen
Ontwerpbestemmingsplan Brede school te Sint Maartensbrug, Schagen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Schagen maken als gevolg van het bepaalde in artikel 3.8 Wro bekend dat onderstaand ontwerpbestemmingsplan ter inzage wordt gelegd.

  • Brede school te Sint Maartensbrug achter het dorpshuis tussen de Sint Maartensweg en de Maarten Breetstraat: het bestemmingsplan maakt de realisatie van een brede school en een zestal woningen inclusief de inrichting van de openbare ruimte mogelijk.

Het ontwerp van het bestemmingsplan en de daarbij behorende stukken liggen, op grond van artikel 3.8 Wro, vanaf 14 maart 2013 gedurende 6 weken op werkdagen tijdens openingstijden voor een ieder ter inzage op het gemeentehuis van Schagen en zijn ook te raadplegen via de website www.schagen.nl onder het kopje ruimtelijke plannen, bestemmingsplannen. Het ontwerp van het bestemmingsplan is daarnaast te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0441.BPSTMBBREDESCHOOL-ON01

De bronbestanden zijn beschikbaar via http://schagen.gemeentedocumenten.nl/Bestemmingsplannen/NL.IMRO.0441.BPSTMBBREDESCHOOL-ON01

Eenieder kan tijdens de inzagetermijn mondeling of (bij voorkeur) schriftelijk zienswijzen indienen omtrent het ontwerp. De termijn van terinzageligging bedraagt zes weken en begint op de dag na bekendmaking. De schriftelijke zienswijzen moeten worden ingediend bij de gemeenteraad van Schagen, Postbus 8, 1740 AA Schagen. Voor het mondeling indienen van uw zienswijze kunt u telefonisch een afspraak maken. Hiervoor kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimte, tel (0224) 210400. Zienswijzen die per e-mail worden ingediend, worden niet in behandeling genomen.

Schagen, 13 maart 2013

Naar boven