Logo Coevorden
Ontwerpbestemmingsplan Zweeloo, De Knieplanden, Coevorden

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Coevorden maakt, op grond van artikel 3.8 lid 1 Wet ruimtelijke ordening, bekend dat gedurende een termijn van 6 weken ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan Zweeloo, De Knieplanden

Het plan

Het bestemmingsplan omvat een algehele herziening van de planologische regelingen voor het recreatiepark De Knieplanden.

Wanneer en waar kunt u het ontwerpbestemmingsplan inzien?

Het bestemmingsplan kan door een ieder worden ingezien vanaf dinsdag 12 maart 2013 tot en met woensdag 22 april 2013 op werkdagen van 08.30 tot 12.00 uur en tevens op woensdag van 12.00 tot 16.00 uur en op donderdag van 16.00 tot 19.30 uur in het Klantcontactcentrum in het Hof van Coevorden. Na telefonische afspraak is inzage in de stukken buiten openingstijden mogelijk. Desgewenst kan op de afdeling een mondelinge toelichting op de stukken worden verkregen.

U kunt het ontwerpbestemmingsplan digitaal inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijze

Een ieder kan gedurende de periode van terinzagelegging zijn/haar zienswijze mondeling en/of schriftelijk bij de gemeenteraad indienen. Schriftelijke reacties kunnen verzonden worden aan de gemeenteraad van Coevorden, Postbus 2, 7740 AA Coevorden. Voor mondelinge reacties kan contact opgenomen worden met de afdeling Beleid & Strategie, team Ruimte (de heer H.J.R. Ellen, tel. 14-0524) voor het maken van een afspraak.

Coevorden, 11 maart 2013

Naar boven