Logo Bunnik
Ontwerpbestemmingsplan Dorp Odijk 2012, Bunnik

Burgemeester en wethouders van Bunnik maken bekend dat met ingang van vrijdag 15 maart 2013 gedurende zes weken (tot en met 25 april 2013) het ontwerpbestemmingsplan Dorp Odijk 2012 en de daarop betrekking hebbende stukken voor iedereen ter inzage liggen.

Wat houdt dit bestemmingsplan in?

Het ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op het gehele dorp Odijk. Het nieuwe bestemmingsplan heeft in hoofdzaak een conserverend karakter. Dat wil zeggen dat de bestaande (planologische) situatie centraal staat en opnieuw is vastgelegd in de regels en op de verbeelding. Daarnaast is nieuw beleid met een ruimtelijke impact, zoals bijvoorbeeld het archeologiebeleid, vertaald in het bestemmingsplan.

Hoe kunt u het bestemmingsplan inzien?

Het plan is binnen de genoemde termijn als volgt digitaal raadpleegbaar:

Het plan is volledig digitaal raadpleegbaar op de landelijke website http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0312.bpODKdorpodijk-on01.

De bronbestanden van het plan zijn beschikbaar via http://publiek.tercera-ro.nl/officieel/0312/NL.IMRO.0312.bpODKdorpodijk-on01 .

U kunt het plan ook inzien (digitaal en op papier) in het gemeentehuis, Singelpark 1 in Odijk.

Zienswijze indienen

Van 15 maart tot en met 25 april 2013 kan iedereen schriftelijk een zienswijze over het plan indienen bij de gemeenteraad, Postbus 5, 3980 CA Bunnik. U kunt ook een mondelinge zienswijze indienen. Hiervoor kunt u een afspraak maken met mevrouw Balkema van de afdeling Strategie en Beleid T (030) 659 4809 op maandagochtend, dinsdag, donderdagochtend en vrijdag.

Het is niet mogelijk om digitaal (per e-mail) een zienswijze in te dienen.

Naar boven