Logo Wijchen
Ontwerpomgevingsvergunning uitgebreide procedure Ravensteinseweg 350, Wijchen

Burgemeester en wethouders van Wijchen maken bekend dat zij voornemens zijn een omgevingsvergunning te verlenen voor de activiteiten bouwen en afwijken van het bestemmingsplan (als bedoeld in artikel 2.12 eerste lid sub a onder 3 Wet algemene bepalingen omgevingsrecht). De omgevingsvergunning maakt het mogelijk dat een woonwagen gerealiseerd wordt op het perceel Ravensteinseweg 350 in Wijchen.

Ter inzage

De aanvraag en de ontwerpomgevingsvergunning (met bijbehorende stukken) liggen met ingang van 14 maart 2013 gedurende zes weken op werkdagen van 8.30 -12.30 uur ter inzage bij de balie Bouwen en Leefomgeving. Op woensdagavond kunt u de stukken van 17.00 – 19.30 uur inzien bij het Informatiecentrum. Er is dan geen vakinhoudelijke deskundigheid aanwezig. Op afspraak kunt u ook 's middags stukken inzien. De ontwerp omgevingsvergunning voor de activiteit afwijken van het bestemmingsplan kunt u raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het identificatienummer is: NL.IMRO.0296.BGBravenstweg350-PBOW.

Zienswijze

Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Wijchen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan het college van Wijchen, Postbus 9000, 6600 HA Wijchen. Voor het mondeling indienen van zienswijzen kan telefonisch een afspraak worden gemaakt met de afdeling Ruimte, Milieu en Economie, telefoonnummer (024) 751 7297.

Wijchen, 13 maart 2013

Burgemeester en wethouders van Wijchen J.Th.C.M. Verheijen, burgemeester

J.W.M. van der Knaap, secretaris

Naar boven