Logo Tynaarlo
Nieuwbouw schuren Lageweg 105 te Zuidlaren (NL.IMRO.1730.ABLageweg105-301), Tynaarlo

Ingekomen is een aanvraag om omgevingsvergunning, onderdelen “bouwen” en “gebruik gronden in strijd met het bestemmingsplan” voor de bouw van twee houten schuren bij de woning Lageweg 105 te Zuidlaren, kadastraal bekend gemeente Zuidlaren, sectie M nr. 1894.

Het bouwplan is strijdig met het geldende bestemmingsplan “Buitengebied Zuidlaren”, doch in overeenstemming met het ontwerpbestemmingsplan “Buitengebied Tynaarlo”.

Voorgenomen besluit

Burgemeester en wethouders zijn voornemens om voor het project een omgevingsvergunning, onderdelen “bouwen” en “gebruik van gronden in strijd met het bestemmingsplan” te verlenen.

Kom het plan even inzien!

De ontwerpbeschikking en de ruimtelijke onderbouwing liggen met de aanvraag en de daarbij behorende bijlagen vanaf 15 maart 2013 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage op het gemeentehuis en zijn gedurende de genoemde periode ook digitaal in te zien op de gemeentelijke website: www.tynaarlo.nl.

U kunt die documenten gedurende de genoemde termijn eveneens raadplegen op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het plan kan in die periode worden ingezien tijdens de kantoren en buiten kantooruren op telefonische afspraak.

Gedurende bovenvermelde termijn kan een ieder een zienswijze over deze stukken, schriftelijk of mondeling indienen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Tynaarlo, Postbus 5 9480 AA Vries. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak gemaakt worden met het team Fysiek Beleid via het algemene telefoonnummer 0592 266 662.

Vries, 13 maart 2013

Naar boven