Logo Heusden
Ontwerpbestemmingsplan Bedrijventerrein Nassaulaan gemeente Vlijmen, Heusden

Het college van Heusden maakt bekend, dat zij heeft ingestemd met het ontwerpbestemmingsplan Bedrijventerrein Nassaulaan (NL.IMRO.0797.BPbedrijven3-ON01).

Het plangebied ligt in de bebouwde kom van Vlijmen en wordt begrensd door de Parallelweg-Oost, de Nassaudwarsstraat en de Nassaulaan. Aan de westzijde wordt het bedrijventerrein Nassaulaan begrensd door de aanliggende woonbebouwing van de Schilderstraat. Aan de oostzijde van de Nassaudwarsstraat wordt ook nog een driehoekje meegenomen liggend tussen het bedrijventerrein en het woonwagenkamp.

Ten opzichte van het voorontwerp zijn een aantal redactionele aanpassingen doorgevoerd. De reacties op het voorontwerpbestemmingsplan zijn samengevat en beantwoord in de Nota inspraak en overleg behorende bij het plan.

Het bestemmingsplan wordt waarschijnlijk vastgesteld in het tweede kwartaal van 2013.

Procedures

Hierop zijn de procedures 1 en 2 van toepassing. Zienswijzen dient u in bij de raad van Heusden. Het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken ligt met ingang van 14 maart gedurende zes weken ter inzage. Een digitale versie van het ontwerpbestemmingsplan is raadpleegbaar via onze website www.heusden.nl en de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl

Graag bij uw schriftelijke reactie het zaaknummer 331565 vermelden. Wilt u mondeling reageren, of wenst u informatie, dan kunt u contact opnemen met John Burgs via telefoonnummer (073) 513 17 89.

Naar boven