Logo Kampen
Ontwerpbestemmingsplan ‘Parallelweg 2 IJsselmuiden’, Kampen

Burgemeester en wethouders van Kampen maken bekend dat met ingang van woensdag 13 maart 2013 het ontwerpbestemmingsplan ‘Parallelweg 2 IJsselmuiden’, NL.IMRO.0166.00991111-OW01 zes weken ter inzage ligt.

Het ontwerpplan voorziet in een beëindiging van het ter plaatse bestaande tuinbouwbedrijf(in verband met een verplaatsing) en de aanleg van twee nieuwe erven waarover verdeeld één vrijstaande woning, zes twee-onder-een-kap-woningen en vier rijwoningen worden gebouwd rondom een gemeenschappelijke openbare ruimte. Ook wordt de bestaande bedrijfswoning aan de Parallelweg 2 herbouwd.

De erven worden omgeven door houtsingels. De resterende ruimte tussen beide erven wordt als weide ingericht. Door het plangebied lopen twee wandelpaden die als onderdeel van een kleinschalig padennetwerk aangesloten kunnen worden op de omliggende woongebieden.

U kunt van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 12.00 uur terecht bij de receptie in het stadhuis, bezoekadres Burgemeester Berghuisplein 1 in Kampen,. Buiten deze tijden alleen op afspraak. U kunt het plan ook inzien op de website van de gemeente via www.kampen.nl/bekendmakingen of op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tijdens de periode van ter inzage legging wordt u de gelegenheid geboden om schriftelijk of mondeling een zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan kenbaar te maken. Reacties kunnen worden gericht aan de Gemeenteraad, Postbus 5009, 8260 GA Kampen, onder vermelding van ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan Parallelweg 2 IJsselmuiden’. Indien een mondelinge reactie aan de orde is, kan contact worden opgenomen met het cluster Ruimtelijke Ordening via (038) 339 41 71.

Naar boven