Logo Vught
Vaststelling bestemmingsplan ‘Landgoed Wolfsbosch’, Vught

Burgemeester en wethouders van Vught maken bekend dat de gemeenteraad op 7 februari 2013 het bestemmingsplan "Partiële herziening bestemmingsplan Buitengebied, Landgoed Wolfsbosch" heeft vastgesteld. Het plangebied van Landgoed Wolfsbosch ligt tussen de spoorlijn ’s-Hertogenbosch-Tilburg, het Cromvoirtsepad en de Groenewouddreef. Het plan beoogt de realisering van een landgoed met een ruimtebeslag van circa 10 ha., waarbinnen ruim 7 ha. nieuwe natuur zal worden aangelegd. Naast een grote waterpartij en een voetpad komt in het plangebied één nieuwe landgoedwoning met bijgebouwen. Het bestemmingsplan is ongewijzigd vastgesteld ten opzichte van het bestemmingsplan, dat als ontwerp bestemmingsplan ter inzage heeft gelegen.

Het vastgestelde bestemmingsplan met bijbehorende stukken ligt van 14 maart tot en met 24 april 2013 ter inzage bij de ontvangst- en informatiebalie van het gemeentekantoor, Secretaris van Rooijstraat 1 in Vught (9.00 – 12.30 uur). Verder zijn de stukken ook via internet (www.ruimtelijkeplannen.nl en www.vught.nl) in te zien.

Tegen het vastgestelde bestemmingsplan kan tijdens voornoemde periode een beroepschrift bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage, worden ingediend door belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijze tegen het ontwerp bestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar te maken.

Voornoemde personen kunnen tijdens de beroepstermijn de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. Bij dit verzoek dient een afschrift van het ingediende beroepsschrift te worden overgelegd.

Naar boven