Logo De Bilt
Ontwerp wijzigingsplan ‘Rotondes Jan Steenlaan 2013’, De Bilt

Overeenkomstig artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening ligt het ontwerp wijzigingsplan ‘Rotonde Jan Steenlaan’ met ingang van 14 maart 2013, gedurende zes weken, ter inzage bij het informatiecentrum van het gemeentehuis in Bilthoven (Soestdijkseweg Zuid 173).

Het plangebied betreft de toekomstige rotonde aan de Jan Steenlaan te Bilthoven. Deze rotonde valt deels binnen bestemming ‘Centrum – 1’ van het geldende bestemmingsplan ‘Stationsgebied Bilthoven’. Binnen deze bestemming past geen verkeersfunctie. In het bestemmingsplan is wel een wijzigingsbevoegdheid opgenomen op grond waarvan een overschrijding van een bestemmingsvlak plaats kan vinden. Om de rotonde te kunnen realiseren, wordt van deze wijzigingsmogelijkheid gebruik gemaakt. Ten behoeve daarvan is dit wijzigingsplan opgesteld.

Het ontwerp wijzigingsplan bestaat uit een toelichting, planregels en plankaart.

De stukken kunnen digitaal worden ingezien op http://www.debilt.nl/ruimtelijkeplannen.

De bronbestanden zijn beschikbaar via http://www2.debilt.nl/ruimtelijkeplannen/NL.IMRO.0310.009WP13001-/NL.IMRO.0310.009WP13001-ON01/

Gedurende de bovengenoemde termijn kunt u schriftelijk reageren door een zienswijze op het ontwerp wijzigingsplan ‘Rotonde Jan Steenlaan 2013’ kenbaar te maken. Uw schriftelijke zienswijze moet u sturen aan burgemeester en wethouders van de gemeente De Bilt, Postbus 300, 3720 AH Bilthoven.

Voor specifieke vragen of opmerkingen over het ontwerp wijzigingsplan kan contact worden opgenomen met de heer J. Kragting, telefoon (030) 228 91 35 of e-mail kragtingj@debilt.nl,van de afdeling Beleid & Strategie van de gemeente De Bilt.

Bilthoven, 13 maart 2013

Naar boven