Logo Leiderdorp
Ontwerpbestemmingsplan ‘Lage Zijde e.o.’, Leiderdorp

Burgemeester en wethouders van Leiderdorp maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat vanaf donderdag 14 maart tot en met woensdag 24 april 2013 het ontwerpbestemmingsplan “Lage Zijde e.o.” voor een ieder ter inzage ligt.

Inhoud bestemmingsplan

Het plangebied betreft de gehele Bedrijfsbestemming gelegen in de Achthovenerpolder. Dit is het bedrijventerrein de Lage Zijde en verderop gelegen bedrijf aan de Achthovenerweg 39.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan Lage Zijde e.o. wordt gepubliceerd op www.ruimtelijkeplannen.nl (planID: NL.IMRO.0547.BPlagezijde-ON01). Het ontwerpbestemmingsplan kunt u ingezien op bij de receptie van het gemeentehuis.

Zienswijzen

Iedereen kan reageren op het ontwerpbestemmingsplan binnen de termijn van tervisielegging. De zienswijze kan schriftelijk, digitaal of mondeling worden ingediend en is gericht aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Leiderdorp.

  • schriftelijke zienswijzen kunnen worden gestuurd naar postbus 35, 2350 AA Leiderdorp, onder vermelding van ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan Lage Zijde e.o.’;

  • digitale zienswijzen kunnen worden gemaild naar info@leiderdorp.nl, met als onderwerp ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan Lage Zijde e.o.’;

  • mondelinge zienswijzen kunnen (op afspraak) naar voren worden gebracht in het gemeentehuis. U kunt hiervoor contact opnemen met Mariet Hendriks, bereikbaar op het telefoonnummer (071) 545 85 36 (op werkdagen tot 14.30 uur) of mhendriks@leiderdorp.nl.

Nadere informatie

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met Mariet Hendriks, bereikbaar op het telefoonnummer (071) 545 85 36 (op werkdagen tot 14.30 uur) of mhendriks@leiderdorp.nl.

Naar boven