Logo Tholen
Verlening omgevingsvergunning Stoofpad 13 Stavenisse, Tholen

Wet algemene bepalingen omgevingsrecht

Beschikking omgevingsvergunning

Burgemeester en wethouders van Tholen maken bekend dat zij, in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), de volgende omgevingsvergunning hebben verleend:

  • Het uitbreiden van een inrichting voor het houden van vee, gelegen op het perceel Stoofpad 13 te Stavenisse.

    Deze aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer 2012-01404.

In het definitieve besluit zijn wijzigingen aangebracht ten opzichte van het ontwerp-besluit. Het besluit tot het verlenen van de omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 15 maart tot en met 26 april 2013 ter inzage in de leesruimte van de centrale hal van het gemeentehuis te Tholen, Hof van Tholen 2 te Tholen. Deze bekendmaking en de omgevingsvergunning zijn ook te raadplegen via de website www.tholen.nl.

Tegen de beschikking kan beroep worden ingesteld door:

  • De adviseurs die gebruik hebben gemaakt van de mogelijkheid advies uit te brengen over de ontwerpbeschikking.

  • Belanghebbenden die zienswijzen hebben ingediend tegen de ontwerpbeschikking of belanghebbenden aan wie rederlijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen de ontwerpbeschikking.

Volgens de Algemene wet bestuursrecht (Awb) kunnen belanghebbenden tegen een verleende omgevingsvergunning beroep instellen. Het beroepschrift moet binnen 6 weken na de dag waarop de beschikking ter inzage is gelegd worden gericht en gezonden aan de Rechtbank Middelburg, sector Bestuursrechtspraak, Postbus 5015, 4330 KA Middelburg.

Degene die tegen een beschikking beroep heeft ingediend, kan tevens een verzoek doen tot het treffen van een voorlopige voorziening (schorsing). Het verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening moet gericht worden aan de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Middelburg, sector Bestuursrecht, Postbus 5015, 4330 KA Middelburg.

Tholen, 14 maart 2013

Burgemeester en wethouders van Tholen.

Naar boven