Logo Slochteren
Ontwerpbestemmingsplan ‘Kolham, bedrijvenpark Rengers’, Slochteren

Er is een ontwerpbestemmingsplan ‘bedrijvenpark Rengers’ opgesteld. Het plan omvat het grondgebied van het oude bestemmingsplan Rengers en betreft voor het grootste deel een voortzetting van dat plan.

Het ontwerp wijkt op enkele onderdelen af van het voorontwerp. Alle relevante wijzigingen zijn opgenomen in een bijlage bij de toelichting van het ontwerpbestemmingsplan.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt ter inzage van donderdag 14 maart 2013 tot en met woensdag 24 april 2013. Tijdens openingstijden kunt u het plan inzien in het publiekscentrum van het gemeentehuis te Slochteren. Tevens is het plan te raadplegen op de gemeentelijke website: www.slochteren.nl, onder Wonen > Ruimtelijke Ordening > Kolham > Ruimtelijke plannen in procedure en op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl onder NL.IMRO.0040.bp00004-31on. Door hier te klikken wordt u direct doorverwezen naar het ontwerpbestemmingsplan met alle bijbehorende stukken.

Gedurende deze termijn kan een ieder mondeling of schriftelijk zienswijzen indienen. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan de gemeenteraad van Slochteren, postbus 13, 9620 AA te Slochteren onder vermelding van NL.IMRO.0040.bp00004-31on. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met een medewerker van het publiekscentrum, via telefoonnummer (0598) 42 55 55.

Naar boven