Logo Aalten
Bestemmingsplan ‘Kern Dinxperlo 2012’, Aalten

Het bestemmingsplan Kern Dinxperlo 2012, vastgesteld bij raadsbesluit van 18 december 2012, is onherroepelijk geworden. Er is tegen dit besluit namelijk geen beroep ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Inhoud van het plan

Het plan heeft betrekking op het gehele grondgebied van het dorp Dinxperlo, dus het centrumgebied, de woonwijken, het bedrijfsterrein en enkele daarop aansluitende gebieden.

Het plan beoogt aan het bestaande bebouwde gebied een actuele bestemmingsregeling toe te kennen, waarbij tevens de gewenste ontwikkeling wordt aangegeven.

Begrenzing van het plangebied

Het plangebied wordt globaal begrenst door de landsgrens, de Rondweg, De Hoonhorstweg, De Beggelderdijk, De Stulendreier, De Hagen, Bosmanslaan, de Hooilanden, de Kalverweidendijk, De Veldmate, De Aaldersbeeklaan, de Aaltenseweg en de Keupenstraat.

Inzien

Het plan is te bekijken via onze website www.aalten.nl onder beleid en plannen/ruimtelijke plannen/plannen in onherroepelijke fase. Hier leest u hoe u het plan digitaal kunt raadplegen en de digitale bestanden van het plan kunt verkrijgen. U kunt het plan ook tijdens openingstijden inzien in het gemeentekantoor, locatie Stationsstraat 8 te Aalten.

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het team Ruimte en Economie via telefoonnummer (0543) 49 31 51.

Naar boven