Logo Schouwen-Duiveland
Mededeling verlening omgevingsvergunning Zierikzee en Dreischor, Schouwen-Duiveland

Burgemeester en wethouders van Schouwen-Duiveland maken bekend dat zij op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht vergunning hebben verleend voor het realiseren van twee persluchtvulstations op het adres Zierikzee, Galgenweg en Dreischor, Zuid Langeweg.

U kunt de omgevingsvergunning inzien vanaf 11 maart 2013 bij de balie Ruimte en Milieu in het gemeentehuis, Laan van Sint Hilaire 2 te Zierikzee. Op werkdagen is de balie geopend van 8.30 tot 12.30 uur, op woensdag en op donderdag tot 16.00 uur.

Motivering

De ontwerp-omgevingsvergunning heeft met ingang van 27 december 2012 gedurende zes weken ter inzage gelegen. Hiertegen zijn een zienswijze ingebracht.

De omgevingsvergunning wordt verleend voor de activiteit ‘bouwen’ en voor de activiteit ‘gebruik van gronden in strijd met het bestemmingsplan’ met toepassing van artikel 2.12 lid 1, sub a onder 3° Wabo.

Beroep

Van 11 maart 2013 tot en met 22 april 2013 kan beroep worden ingesteld tegen de omgevingsvergunning. Beroep kan worden ingesteld door iedere belanghebbende

  • die tijdig zijn of haar zienswijze tegen de eerdere ontwerp-omgevingsvergunning bij de gemeenteraad kenbaar heeft gemaakt

  • die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest om zijn zienswijze tegen de voorgaande ontwerp-omgevingsvergunning bij het college kenbaar te maken.

Een beroepschrift kunt u indienen bij de rechtbank Zeeland-West-Brabant, team bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA Breda. Het beroepschrift moet ten minste bevatten:

  • de naam en het adres van de indiener

  • de dagtekening

  • een omschrijving van de beslissing waartegen het beroep is gericht en een kopie van die beslissing op bezwaar

  • de gronden van het beroep

Indien beroep is ingesteld, kan de voorzieningenrechter van de rechtbank Zeeland-West-Brabant, team bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA Breda, worden verzocht een voorlopige voorziening te treffen indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist. Voor het in behandeling nemen van een beroepschrift en van een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd. De griffier van de rechtbank zal u daarover nader berichten.

U kunt ook langs digitale weg het beroep- en verzoekschrift indienen bij de rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Voor de precieze voorwaarden verwijzen wij u naar de genoemde site.

Zierikzee, 8 maart 2013

Burgemeester en wethouders van Schouwen-Duiveland

Naar boven