Logo Vaals
Omgevingsvergunning Aan de Boom ongenummerd te Vijlen, Vaals

Verleende omgevingsvergunning met toepassing van art. 2.12 lid 1 onder a sub 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht

Burgemeester en Wethouders maken bekend, dat zij op 26 februari 2013 vergunning hebben verleend voor de afwijking van het geldende bestemmingsplan “Kern Vijlen” met toepassing van art. 2.12 lid 1 onder a sub 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, ten behoeve van: het afwijken van de voorschriften als bedoeld in artikel 14.1 van het geldende bestemmingsplan “Kern Vijlen” ten behoeve van het gebruiken van een gedeelte van het perceel, kadastraal bekend gemeente Vaals, sectie A nummers 8552 en 6115 (Aan de Boom), als terras.

Ter inzage

Het besluit en de daarop betrekking hebbende stukken (inclusief de ruimtelijke onderbouwing) liggen vanaf 8 maart 2013 voor de duur van 6 weken voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 9:00 – 12:00 uur. U kunt de stukken tijdens de openingsuren van het gemeentehuis inzien bij de sector Dienstverlening. Een selectie van de stukken is ook te bekijken op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep

Als u van mening bent dat u door het bovenstaande besluit rechtstreeks in uw belang wordt getroffen, en u op tijd een zienswijze hebt ingediend of u kunt aantonen niet in staat te zijn geweest om een zienswijze in te dienen, kunt u een gemotiveerd beroepschrift indienen bij de sector Bestuursrecht van de Rechtbank Maastricht, Postbus 1988, 6201 BZ Maastricht. Daarvoor heeft u zes weken de tijd vanaf de dag na de datum waarop het besluit ter inzage is gelegd.

Tevens kan de indiener van een beroepschrift op grond van het bepaalde in artikel 8:81 van de Algemene wet bestuursrecht, de voorzieningenrechter van de sector Bestuursrecht van de Rechtbank te Maastricht verzoeken een voorlopige voorziening te treffen indien u van mening bent dat onverwijlde spoed dat, gelet op de betrokken belangen, vereist. U kunt ook digitaal beroep instellen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Naar boven