Logo Hof van Twente
Bestemmingsplan ‘Buitengebied Hof van Twente, herziening Enterweg 13’ onherroepelijk

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Hof van Twente maken bekend dat het door de gemeenteraad bij besluit van 18 december 2012 vastgestelde bestemmingsplan "Buitengebied Hof van Twente, herziening Enterweg 13" onherroepelijk is geworden.

In het kader van de rood-voor-rood-regeling wordt de agrarische bedrijfsfunctie aan de Enterweg 13 beëindigd. Er is een rood-voor-rood-overeenkomst gesloten, waardoor een compensatiewoning bij de Enterweg 13 kan worden gerealiseerd.

In de toelichting van het bestemmingsplan zijn ontwerpuitgangspunten voor de te realiseren woning opgenomen. Deze gaan fungeren als aanvulling op de welstandsnota.

Het vastgestelde plan heeft met ingang van 10 januari 2013 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage gelegen. Omdat van de daarbij geboden mogelijkheid beroep in te stellen c.q. een verzoek om voorlopige voorziening in te dienen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State geen gebruik is gemaakt, is het bestemmingsplan met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn is afgelopen, te weten 21 februari 2013 in werking getreden.

Het onherroepelijke bestemmingsplan is in te zien:

De bestanden van het digitale bestemmingsplan zijn te downloaden van: http://hofvantwente.gemgids.nl/gemdesk/imro/indexer.xml?planidn=NL.IMRO.1735.MKxEnterweg13-OH10. Deze bestanden kunnen als ondergrond gebruikt worden voor het maken van bijvoorbeeld een bouwplan.

6 maart 2013.

Burgemeester en wethouders van Hof van Twente, J.H.A. Goudt, burgemeester,

G.S. Stam, secretaris.

Naar boven