Logo Tilburg
Ontwerpbestemmingsplan Spoorzone, 2e herziening (deelgebied Zwijsen, fase 1), Tilburg

Het college van burgemeester en wethouders van Tilburg maakt ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Spoorzone, 2e herziening (deelgebied Zwijsen, fase 1) van 11 maart tot en met 22 april 2013 ter inzage ligt.

Het plangebied heeft betrekking op het deelgebied Zwijsen gelegen in de Spoorzone. Het betreft de locatie, waarop de uitgeverij/drukkerij Zwijsen was gevestigd, gelegen in het westelijk deel van de Spoorzone en wordt globaal begrensd door de Gasthuisring in het westen, de Burgemeester Brokxlaan in het noorden, het kerngebied van de Spoorzone in het oosten en het spoor in het zuiden. Het plangebied van deze herziening is het westelijk gelegen deel van het deelgebied Zwijsen en ligt aan de Gasthuisring, de Burgemeester Brokxlaan en het spoor.

Terinzagelegging

Het ontwerpbestemmingsplan ligt gedurende de genoemde termijn ter inzage in de Stadswinkel, Stadhuisplein 128 (ingang naast Paleis), geopend op maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 11.00 uur zonder afspraak. Na dit tijdstip EN OOK NA 1 APRIL kunt u alleen op afspraak terecht. Een afspraak kunt u maken door te bellen naar 14013 of door online een afspraak te maken via www.tilburg.nl. Ook zijn de stukken te bekijken en/of te downloaden op www.tilburg.nl/ruimtelijkeplannen en www.ruimtelijkeplannen.nl (planidentificatienummer NL.IMRO.0855.BSP.2010038-b001).

Zienswijzen

Een ieder kan, gedurende de genoemde termijn, schriftelijk dan wel mondeling zijn of haar zienswijze omtrent het ontwerp kenbaar maken bij de gemeenteraad. De raad zal bij vaststelling van het bestemmingsplan tevens een besluit nemen op de ingebrachte zienswijzen. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan de Gemeenteraad, Postbus 90155, 5000 LH te Tilburg, onder vermelding van 'Zienswijze Spoorzone, 2e herziening (deelgebied Zwijsen, fase 1)'. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de behandelend ambtenaar, via telefoonnummer 013 542 8563. Ook is het mogelijk om via www.tilburg.nl/ruimtelijkeplannen uw zienswijze in te dienen.

Tilburg, 8 maart 2013

Het college van burgemeester en wethouders van Tilburg, P.G.A. Noordanus, burgemeester

G.G.H.M. Haanen MBA, secretaris

Naar boven