Logo Boxtel
Vaststelling bestemmingsplan Boxtelseweg 64 en verlenen omgevingsvergunning bouw vrijstaande woning, Boxtel

Burgemeester en wethouders van Boxtel maken bekend dat het bestemmingsplan Boxtelseweg 64 op 26 februari 2013 door de gemeenteraad van Boxtel is vastgesteld.

Door het college van burgemeester en wethouders is aansluitend op het raadsbesluit tot vaststelling van het bestemmingsplan besloten de gevraagde omgevingsvergunning voor de bouw van een woning te verlenen.

Inzage

Het bestemmingsplan is digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl

Daarnaast ligt het plan vanaf 8 maart 2013 tot en met 19 april 2013 tezamen met de verleende omgevingsvergunning ook ter inzage in de leeshoek van het gemeentehuis, ingang Markt. Het gemeentehuis is op werkdagen geopend van 8.30 tot 12.30 uur en op woensdag en donderdag ook van 17.00 tot 19.30 uur.

Beroep

Het bestemmingsplan heeft samen met de omgevingsvergunning de coördinatieprocedure ex artikel 3:30 Wet ruimtelijke ordening doorlopen. Hierdoor staat tegen de besluiten tegelijkertijd beroep open. Omdat er geen zienswijzen tegen het plan zijn ingediend kunnen alleen zij die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijze bij de gemeenteraad naar voren te brengen, tot en met 19 april 2013 beroep instellen. Dit beroep kunt u sturen naar de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20.019, 2500 EA Den Haag.

Het instellen van beroep heeft geen opschortende werking. Hiervoor moet u een voorlopige voorziening aanvragen. Dit verzoek kunt u sturen naar de Voorzieningenrechter van de Afdeling bestuursrechtspraak.

In werking

De besluiten tot vaststelling van het bestemmingsplan en de afgegeven omgevingsvergunning treden in werking op 20 april 2013 tenzij voor deze datum een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. In dat geval wordt de inwerkingtreding van de besluiten opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling van de gemeente Boxtel, tel. (0411) 65 53 07.

Naar boven