Logo Bergen op Zoom
Onherroepelijk bestemmingsplan ‘Kladde 21’, Bergen op Zoom

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Bergen op Zoom maakt bekend dat het bestemmingsplan “Kladde 21” onherroepelijk is geworden.

Dit bestemmingsplan heeft betrekking op het perceel Kladde 21 te Lepelstraat, kadastraal bekend: Halsteren, sectie M, nummer 172. Op dit perceel is thans een agrarisch complex bestaande uit een bedrijfswoning met twee (monumentale) schuren aanwezig. De agrarische activiteiten zijn inmiddels beëindigd. Het plan ziet op de omzetting van de agrarische bestemming naar een woonfunctie. Hierbij wordt de bestaande bedrijfswoning een burgerwoning, de grote schuur wordt verbouwd tot een burgerwoning en de tweede schuur wordt in gebruik genomen als bijgebouw bij de voormalige bedrijfswoning. Onderdeel van dit plan is het behoud en herstel van de cultuurhistorische waarde. Dit bestemmingsplan vormt hiervoor het juridisch-planologische kader.

Tegen het bestemmingsplan is geen beroep en/of voorlopige voorziening bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State ingediend, waardoor het plan op 28 januari 2013 onherroepelijk is geworden. Het plan ligt ter inzage bij het team Ruimtelijke Ordening en Vergunningen en is tevens digitaal beschikbaar via de gemeentelijke website www.bergenopzoom.nl en via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl

Bergen op Zoom, 8 maart 2013

Naar boven