Logo Houten
Ontwerpexploitatieplan Hofstad III Loerik V Zuidwest, gemeente Houten

Burgemeester en wethouders van Houten maken bekend dat zij op 26 februari 2013 ingestemd hebben met ontwerp-exploitatieplan Hofstad III Loerik V Zuidwest. De officiële bekendmaking staat in het Houtens Nieuws en de Staatscourant van woensdag 6 maart 2013.

Informatie over het exploitatieplan Hofstad III Loerik V

Het plangebied Hofstad III ligt tussen de wijken de Tuinen, de Mossen, de Grassen en Castellum-Oost. Ook het bouwkavel naast Tulpentuin 40, genaamd Loerik V Zuidwest, maakt onderdeel uit van het exploitatieplan. Het exploitatieplan stelt regels over de exploitatie van deze gronden. De exploitatieplannen zijn gemaakt om de betaling van gemeentelijke kosten in verband met de plannen en de realisatie van de plannen te verzekeren.

Waar en wanneer kunt u het ontwerp-exploitatieplan inzien?

Het ontwerp van het exploitatieplan (toelichting en regels, verbeelding) ligt met ingang van donderdag 7 maart 2013 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis van Houten bij de Gemeente InGang, balie Bouwen en Wonen. Om het plan te bekijken kunt u een afspraak maken via www.houten.nl/afspraak of via telefoonnummer (03) 63 92 611. Telefonisch is de gemeente bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30-17.00 uur.

Daarnaast is het plan als bijlage van het ontwerp bestemmingsplan Hofstad III Loerik V te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0321.0340BPHS3BLOERIK5-ONTW . De bronbestanden zijn beschikbaar via http://ruimtelijke-plannen.houten.nl onder het Idn: NL.IMRO.0321.0340BPHS3BLOERIK5-ONTW . Het plan staat ook in pdf-formaat op www.houten.nl/exploitatieplannen .

Uw mening kenbaar maken?

Tijdens de inzageperiode kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerp van het exploitatieplan naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan de gemeenteraad van Houten, Postbus 30, 3990 DA te Houten. Mondelinge zienswijzen kunnen kenbaar gemaakt worden na afspraak met de heer P. Bos van afdeling Projectontwikkeling of de heer A. Botermans van afdeling Ruimtelijk Beleid. Zij zijn bereikbaar via het algemene telefoonnummer 030 – 63 92 611.

Vervolg

Na de terinzagelegging van het ontwerp-exploitatieplan worden de ontvankelijke zienswijzen gebundeld en voorzien van een gemeentelijk antwoord. Het plan zal vervolgens worden vastgesteld. door de gemeenteraad. Dit zal naar verwachting in juni 2013 zijn.

Vragen?

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt via het algemene nummer van de gemeente (030 – 63 92 611) contact opnemen met de heer P. Bos of de heer A. Botermans van afdeling Ruimtelijk Beleid.

Naar boven