Logo Terschelling
Omgevingsvergunning uitgebreide procedure uitbreiding camping Veldzicht te Midsland, Terschelling

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Terschelling maakt bekend dat zij op 26 februari 2013 een omgevingsvergunning (OV 2012-089) heeft verleend voor het afwijken van het bestemmingsplan ten behoeve van de uitbreiding van een kampeerterrein, Noordlandweg 6 te Midsland (verzonden 27 februari 2013). Het besluit treedt terstond in werking.

De omgevingsvergunning met bijbehorende stukken kan worden ingezien op www.terschelling.nl onder actueel/bekendmakingen.

Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kan door belanghebbenden binnen zes weken na verzenddatum van het genoemde besluit beroep worden aangetekend. Deze mogelijkheid staat open voor belanghebbenden die tijdig tegen het ontwerp-projectbesluit hun zienswijze naar voren hebben gebracht bij het college of voor belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijze bij het college naar voren te brengen. Het beroepsschrift moet worden gericht aan de rechtbank Noord Nederland, sector bestuursrecht, locatie Leeuwarden (Postbus 1702, 8901 CA Leeuwarden). Het beroepsschrift moet worden ondertekend en moet ten minste bevatten:

  • de naam en het adres van de indiener;

  • de dagtekening;

  • een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht;

  • de gronden van het beroep.

Het indienen van een beroepsschrift schorst de werking van het besluit niet. Indien, gelet op de betrokken belangen, onverwijlde spoed schorsing vereist, kan tegelijkertijd met het ingediende beroepsschrift, bij de rechtbank Noord Nederland, sector bestuursrecht, locatie Leeuwarden (Postbus 1702, 8901 CA Leeuwarden) een verzoek ingediend worden om een voorlopige voorziening te treffen. In dat geval wordt het besluit geschorst en treedt het besluit niet eerder weer in werking tot op dat verzoek is beslist.

Naar boven