Logo Katwijk
Ontwerpbestemmingsplan ‘Bedrijventerrein ’t Heen’, Katwijk

Het ontwerpbestemmingsplan Bedrijventerrein ‘t Heen van de gemeente Katwijk, met identificatiecode NL.IMRO.0537.bpKATbttheen-on01, ligt met ingang van 8 maart 2013 tot en met 18 april 2013 ter inzage.

Plangebied

Het plangebied van het bestemmingsplan voor het bedrijventerrein 't Heen betreft het bedrijventerrein zoals dat is ingekaderd tussen het Uitwateringskanaal, de provinciale weg N206 en de Maandagse Wetering. Ten opzichte van het vigerende bestemmingsplan voor 't Heen is het plangebied van onderhavig bestemmingsplan iets vergroot aan de noordzijde van het plan ten behoeve van een kantoorpand aan de Lageweg en om een logische grens te kiezen, waarbij wordt aangesloten op de gewijzigde gemeentelijke grens.

Het bestemmingsplan is een herziening van o.a. het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein ’t Heen 1999. Het is niet de bedoeling om met het nieuwe bestemmingsplan grote wijzigingen door te voeren, maar om zoveel mogelijk de bestaande situatie vast te leggen volgens de werkelijkheid. In het kader van de revitalisering van ’t Heen is een visie opgesteld. Waar mogelijk wordt meer planologische ruimte (uitbreidingsruimte) gegeven op basis van de visie revitalisering ’t Heen. Uitbreidingsmogelijkheden zijn gebaseerd op wat ruimtelijk aanvaardbaar is voor de periode van 10 jaar. Het bestemmingsplan bevat geen nieuwbouwplannen.

Ter inzage

Het bestemmingsplan kan worden geraadpleegd op: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0537.bpKATbttheen-on01

De bronbestanden van het ontwerpbestemmingsplan kunt u langs elektronische weg verkrijgen op:

http://ruimtelijkeplannen.katwijk.nl/roktw/NL.IMRO.0537.bpKATbttheen-on01

Het bestemmingsplan ligt ook ter inzage op het gemeentehuis, Koningin Julianalaan 3 te Katwijk.

Zienswijzen

Gedurende bovengenoemde termijn kan iedereen schriftelijk, mondeling of digitaal zijn zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad. Voor een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de afdeling Ruimte en Veiligheid via telefoonnummer (071) 406 5343

Naar boven