Logo Hilvarenbeek
Ontwerpbestemmingsplan ‘Gelderakkers’, Hilvarenbeek

Burgemeester en Wethouders van Hilvarenbeek maken bekend dat, met ingang van vrijdag 8 maart 2013 voor iedereen ter inzage ligt, het ontwerp-bestemmingsplan (artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening):

Gelderakkers

U kunt het plan inzien bij de Centrale Balie van het gemeentehuis aan de Vrijthof 10 te Hilvarenbeek. Ook kunt u het, inclusief deze publicatie, digitaal raadplegen via de gemeentelijke website (www.hilvarenbeek.nl) en op de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl via de volgende directe link: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0798.BPGelderakkers-ON01

Het plan ligt voor een termijn van zes weken ter inzage, dus tot en met donderdag 18 april 2013.

Omschrijving plan

Het plan Gelderakkers is een uitbreidingswijk aan de zuidelijke rand van de kern Hilvarenbeek. In deze wijk zullen in de eerste fase ongeveer 80 woningen en een samenwijsaccomodatie (De Driehoek) worden gerealiseerd.

Ligging plangebied

Het plangebied ligt aan de zuidrand van de kern Hilvarenbeek. Het plangebied is gelegen tussen de Bolakker/Hoog spul, Gelderstraat en Langecruysstraat.

Op de kaart die bij het plan hoort, staat de exacte begrenzing aangegeven.

Zienswijzen

Tijdens de inzagetermijn kan iedereen zijn of haar zienswijze op het plan aan de gemeenteraad kenbaar maken. U heeft de keuze om dat schriftelijk of mondeling te doen.

Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen naar de gemeenteraad van Hilvarenbeek, Postbus 3, 5080 AA Hilvarenbeek.

Als u uw zienswijze mondeling kenbaar wilt maken, kunt u contact opnemen met de medewerkers van het cluster Ruimtelijke Ordening, bereikbaar via telefoonnummer (013) 505 8300.

Digitale zienswijzen kunnen worden ingediend via het elektronisch formulier ‘indienen zienswijze’ op www.hilvarenbeek.nl onder publiekszaken. Via deze digitale indiening van uw zienswijze wordt er gebruik gemaakt van DigiD. Het indienen van een zienswijze via email is niet mogelijk.

Hilvarenbeek, 7 maart 2013.

Naar boven