Logo Leiden
Vastgesteld bestemmingsplan Vondellaan 47, Leiden

Burgemeester en wethouders van Leiden maken bekend dat de gemeenteraad van Leiden op 14 februari 2013 het bestemmingsplan Vondellaan 47 (NL.IMRO.0546.BP00086-0301) gewijzigd heeft vastgesteld. Dit bestemmingsplan maakt de bouw van een nieuw kantoorgebouw aan de Vondellaan 47 te Leiden mogelijk.

Inzage

De digitale versie van het vastgestelde bestemmingsplan is in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl of via www.leiden.nl/ruimtelijkeordening. Een papieren versie ligt vanaf 7 maart 2013 t/m 18 april 2013 ter inzage. In het stadhuis en het Stadsbouwhuis kan deze papieren versie worden ingezien.

Beroep

Tijdens de inzagentermijn kunnen de volgende belanghebbenden beroep instellen:

  • a. die tijdig een zienswijze naar voren hebben gebracht bij de gemeenteraad van Leiden

  • b. die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest om een zienswijze kenbaar te maken

  • c. die beroep instellen tegen de wijzigingen die de gemeenteraad bij vaststelling van het bestemmingsplan heeft aangebracht

Het beroep dient te worden gericht aan de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Inwerkingtreding

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking de dag na afloop van de genoemde inzagentermijn. Het instellen van beroep schorst de werking van de besluiten niet. Degenen die beroep hebben ingesteld kunnen ook verzoeken om een voorlopige voorziening. Indien binnen de inzagentermijn naast het beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt het bestemmingsplan niet in werking voordat er op het verzoek is beslist. Het beroep moet worden gericht aan de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Degenen die beroep hebben ingesteld kunnen tevens verzoeken om een voorlopige voorziening.

Informatie

Nadere informatie bij het Stadsbouwhuis, Langegracht 72, e-mail: service.bowo@leiden.nl, of via tel. 14 071.

Naar boven