Logo Rheden
Ontwerpbestemmingsplan ‘Rheden, witte vlekken’, Rheden

Burgemeester en wethouders van Rheden maken bekend dat het ontwerpbesluit met het ontwerpbestemmingsplan ‘Rheden, witte vlekken’ en de daarbij behorende stukken voor eenieder ter inzage wordt gelegd. In het bestemmingsplan zijn verschillende locaties opgenomen die geen onderdeel uitmaken van het omringende actualisatie bestemmingsplan dat recent van kracht is geworden. Het zijn daardoor witte vlekken op de kaart, waarvoor nog een verouderd bestemmingsplan geldt. Voor deze locaties is nu een ontwerpbestemmingsplan opgesteld. Voor de kern Rheden betreft het de volgende locaties (nummering komt overeen met nummering in bestemmingsplan):

  • 15. Groenestraat/Dorpsstraat

  • 45. Arnhemsestraatweg/Groenestraat

Zij kunnen van donderdag 7 maart 2013 tot en met woensdag 17 april 2013 worden ingezien bij de balie van de afdeling Inwonerszaken in het gemeentehuis te De Steeg, in het servicecentrum aan Den Heuvel 32 te Velp en in het servicecentrum aan het Ericaplein 5a te Dieren.

U kunt het ontwerpbestemmingsplan met de bijbehorende stukken in elektronische vorm raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website selecteert u het tabblad ‘Bestemmingsplannen’, waarna u het bestemmingsplan kunt oproepen door onder Locatie of Naam de gevraagde gegevens in te vullen. U kunt ook gebruikmaken van het planidentificatienummer NL.IMRO.0275.BPRheden-ON01. De bronbestanden van het bestemmingsplan zijn digitaal beschikbaar op https://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roi/index/ .

Gedurende bovenvermelde termijn kan eenieder schriftelijk (geen e-mail) zijn zienswijze naar voren brengen bij de Gemeenteraad van Rheden, Postbus 9110, 6994 ZJ De Steeg. Ook bestaat de mogelijkheid om binnen dezelfde termijn mondeling een zienswijze naar voren te brengen. Hiervoor moet u een afspraak maken met de heer P. Zweers, telefoonnummer (026) 49 76 441.

De Steeg, 6 maart 2013

Naar boven