Logo Oude IJsselstreek
Voornemen voorbereiding wijzigingsplan Kom Varsseveld – tussen Burgemeester Van der Zandestraat 1 en 1d, Oude IJsselstreek

Burgemeester en wethouders delen ingevolge artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening mee dat het gemeentebestuur van plan is een wijziging van het bestemmingsplan voor te bereiden voor:

Kom Varsseveld – tussen Burgemeester Van der Zandestraat 1 en 1d

Door de wijziging wordt de bouw van een woning mogelijk gemaakt op het perceel aan de Burgemeester van de Zandestraat in Varsseveld, gelegen tussen huisnummer 1 en 1d.

In het bestemmingsplan geldende bestemmingsplan ‘Kom Varsseveld 2010’ is de wijzigingsmogelijkheid opgenomen als 'Wro-zone – wijzigingsgebied 5'.

Procedure

Op dit moment kunt u nog niet reageren; er liggen nog geen stukken ter inzage, er kunnen geen zienswijzen worden ingediend en er wordt geen onafhankelijke instantie in de gelegenheid gesteld een advies over het voornemen uit te brengen. Te zijner tijd zal een ontwerp van het bestemmingsplan ter inzage worden gelegd. Dan is het mogelijk om te reageren op het plan. Op de gemeentepagina en op onze website wordt aangekondigd wanneer en op welke manier u kunt reageren.

Naar boven