Logo Wijchen
Ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied, wijziging Heiveldweg 1 Wijchen’, Wijchen

Burgemeester en wethouders van Wijchen zijn van plan om met toepassing van artikel 3.6. lid 1 sub a Wro het bestemmingsplan ‘’Buitengebied’’ te wijzigen. Het plan voorziet in de wijziging van de bestemming ‘’Enkelbestemming bedrijf’’ naar “Wonen”. Het plangebied is gelegen op het perceel Heiveldweg 1 in Wijchen.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van 7 maart 2013 gedurende zes weken op werkdagen van 8.30 -12.30 uur ter inzage bij de balie Bouwen en Leefomgeving. Op woensdagavond kunt u de stukken van 17.00 – 19.30 uur inzien bij het Informatiecentrum. Er is dan geen vakinhoudelijke deskundigheid aanwezig. Op afspraak kunt u ook 's middags stukken inzien. Het plan is ook digitaal beschikbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het identificatienummer is: NL.IMRO.0296.BGBHEIVELDWEG1-OW01.

Zienswijze

Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Wijchen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan het college van Wijchen, Postbus 9000, 6600 HA Wijchen. Voor het mondeling indienen van zienswijzen kan telefonisch een afspraak worden gemaakt met de afdeling Ruimte, Milieu en Economie, telefoonnummer (024) 571 72 97.

Wijchen, 6 maart 2013

Burgemeester en wethouders van Wijchen J.Th.C.M. Verheijen, burgemeester

J.W.M. van der Knaap, secretaris

Naar boven