Logo Lelystad
Ontwerp bestemmingsplan Lelystad -Larserknoop (reparatie), Lelystad

Op 8 augustus 2012 heeft de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State uitspraak gedaan inzake de beroepen tegen het bestemmingsplan Larserknoop. Daarmee is een groot gedeelte van dit bestemmingsplan onherroepelijk. Voor sommige plandelen was een reparatie noodzakelijk. Middels het onderhavige ontwerpbestemmingsplan Lelystad Larserknoop (reparatie) wordt uitvoering gegeven aan de uitspraak van de Raad van State. Daartoe is in het agrarisch gebied een wijzigingsbevoegdheid opgenomen voor een nieuw agrarisch bouwperceel en is een extra planregel opgenomen en aanvullend geluidonderzoek uitgevoerd om de bedrijfsvoering van de Rijksdienst voor het Wegverkeer te waarborgen.

Burgemeester en wethouders van Lelystad maken derhalve bekend dat met ingang van 7 maart 2013 gedurende zes weken in het Stadhuis aan het Stadhuisplein 2, voor een ieder ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan Lelystad – Larserknoop (reparatie) met bijbehorende stukken (GML-bestand NL.IMRO. 0995.083811-ON02. Het Stadhuis is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00, op donderdag avond van 18.00 uur tot 20.00 uur. Tevens zijn de stukken digitaal te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl en op de gemeentelijke website www.lelystad.nl..

Een ieder kan binnen genoemde termijn van zes weken schriftelijk zienswijzen over deze specifieke regelingen zoals opgenomen in het ontwerpbestemmingsplan Lelystad Larserknoop (reparatie) naar voren brengen bij de gemeenteraad, Postbus 91, 8200 AB Lelystad. Voorts bestaat gedurende deze termijn de mogelijkheid mondelinge zienswijzen te geven. Hiertoe dient een afspraak te worden gemaakt met de afdeling Ruimtelijke Dienstverlening, telefoonnummer 14-0320

Lelystad, 5 maart 2013

Naar boven