Logo Amsterdam - Centrum
Ontwerp-projectbesluit Plantage Kerklaan 13, Amsterdam – Centrum

Het dagelijks bestuur van het stadsdeel Centrum maakt bekend, dat het voornemens is de deelraad voor te stellen een projectbesluit als bedoeld in artikel 3.10 (oud) van de Wet ruimtelijke ordening vast te stellen en een bouwvergunning te verlenen voor de verbouw met behoud van de woonbestemming, waaronder de vervanging van een bestaande uitbouw en het realiseren van een dakterras op de uitbouw, van het pand Plantage Kerklaan 13.

Het ontwerpprojectbesluit en de ontwerpbouwvergunning liggen voor een ieder ter inzage van 8 maart 2013 tot en met 18 april 2013 in:

Het stadhuis, Amstel 1 bij de receptie.

Het ontwerp-projectbesluit is tevens digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en op www.bestemmingsplannen.amsterdam.nl. via NL.IMRO.0363.A99110099.PBSTD

Gedurende de termijn van terinzageligging kan een ieder mondeling of schriftelijk zijn zienswijze over het ter inzage gelegde ontwerp kenbaar maken aan het dagelijks bestuur van stadsdeel Centrum. Een schriftelijke zienswijze richt u aan het stadsdeel Centrum, directie Omgevingsmanagement afdeling Realisatie Fysiek, t.a.v. mevr. J.E. Kenter, Postbus 202, 1000 AE Amsterdam.

Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze kunt u op werkdagen een afspraak maken via telefoonnummer (020) 2564416. Een telefonische afspraak dient uiterlijk één week voor het einde van de terinzageligging te worden gemaakt. Het is niet mogelijk telefonisch uw zienswijze kenbaar te maken.

Amsterdam, 7 maart 2013

Het dagelijks bestuur van het stadsdeel Centrum,

Naar boven